Pere Aragonès encapçala l’acte Escrivim el futur republicà a Palamós

Palamós

Data: 23/07/2022

Esquerra Republicana va organitzar l'acte "Escrivim el futur Republicà" a Palamós, amb la presència de Pere Aragonès i Marta Vilalta. El president de la Generalitat va remarcar el compromís del seu govern amb les polítiques socials, mentre que Vilalta va remarcar els quatre eixos de com ha de ser aquest nou futur. A l'acte també hi va intervenir Lluís Puig, que va fer un repàs de la legislatura a Palamós.

Pere Aragonès va liderar l'acte "Escrivim el futur republicà" al Passeig del Mar de Palamós. Acompanyat per la portaveu del partit, Marta Vilalta, i l'alcalde palamosí, Lluís Puig, el president de la Generalitat va defensar els canvis que ha aconseguit el seu govern, amb millores a l'educació com la gratuïtat dels cursos de P2 i la reducció de ràtios a P3. També va posar de manifest les diferents polítiques ecologistes i la importància de tenir la conselleria d'Igualtat i Feminismes. Uns aspectes que, segons el líder republicà, demostren que aquest futur de què parla el partit ja és present, amb la defensa dels serveis públics.

Per la seva banda, Marta Vilalta va fer èmfasi en la importància de trobar consensos per avançar en política al voltant dels quatre eixos: el feminista, ecologista, social i democràtic. Quatre fonaments que consideren que són més necessàries que mai avui en dia per assolir el progrés de tota la societat.

L'acte també va posar el focus en les eleccions municipals del maig de 2023. Lluís Puig va parlar de la importància d'adoptar una mirada feminista des dels governs locals i va anunciar que la llista d'Esquerra a Palamós i Sant Joan estarà formada majoritàriament per dones. També va reivindicar la feina feta durant la legislatura a Palamós i defineix a Esquerra Republicana, com la garantia de canvi i transformació als municipis.

Aragonès, Vilalta i Puig també van parlar del dret a l'autodeterminació de Catalunya, defensant que l'única solució és un referèndum "reconegut". A la jornada també hi van assistir diversos alcaldes i regidors de la comarca, sent la mostra de què "els Ajuntaments són els músculs" de la política catalana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política