Jaume Quintana és el cap de llista de Junts per Catalunya a Santa Cristina d'Aro

Jaume Quintana és el cap de llista de Junts per Catalunya a Santa Cristina d'Aro
Santa Cristina d'Aro

Data: 15/12/2018

L'agrupació de Junts per Catalunya a Santa Cristina d'Aro ha escollit a Jaume Quintana com a cap de llista i, per tant, alcaldable de cara a les eleccions municipals de la primavera del 2019. Quintana va ser presentat com a candidat de la formació independentista aquest divendres, en un acte que va comptar amb Carles Salgas, president comarcal del PDeCAT. Va aprofitar per agrair la feina feta al portaveu de CiU durant la darrera legislatura, Josep Llensa. 

En la vessant més personal, Jaume Quintana és corredor i president del Club Atlètic Santa Cristina d'Aro

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

declercq dominiekfa 35 dies
Hola em dic Dominiek Declercq i soc nou habitant de Santa Cristina d'aro. M' agraden els teus princeps bàsics.
La comunicacióu oberta i la transparència en els tràmits municipals són fonamentals per construir una bona relació de confiançia. Per exemple , com a reposta al descompte promès a l'IBI en instal.lar plaques solars, vaig seguir tots els passos. MGM em va fer el tràmit d'aplicació de les plaques solars amb l'ajuntament. Ara vaig rebre la negativa perqué no ho vaig proporcionar la visió general del rendiment de les plaques solars durant el mes. Ho visc com una administració freda en la qual la persona en qüestió no té cap interès.
Com a flamen de Bèlgica, almeyns hauria esperat que l'ajuntament m'hagués facilitat els documents necessaris per al tràmit en lloc d'esperar el moment per enviar una carta amb la denegació.
Com a flamenc , aprenc català a Sant Feliux de Guixols perquè la llengua pot connectar, mentre que he viscut que al consistori la voluntat d'utilizar una altra lengua per rebre nous residents gairebé no és present .
Un altra exemple a la tarjeta censal no s'esmenta la data de les eleccions. A l'hora de comunicar-se amb l'ajuntament amb el ciutadà, hauria de ser més clar.
Salutations cordials de Dominiek Declercq

declercq dominiekfa 35 dies


Més articles de Política