Un pla de xoc en la neteja i presència policial, prioritats del nou govern de la Bisbal

La Bisbal d'Empordà

Data: 16/06/2023

Un pla de xoc en la neteja, més presència policial i potenciar el comerç i la indústria són algunes de les prioritats del nou govern de la Bisbal. El PSC, Junts i TxLB volen oferir un "canvi, però allarguen la mà a l'oposició per arribar acords en els grans temes de la ciutat.

Fa pocs dies que el PSC, Junts i TxLB van anunciar l'acord per governar el pròxim mandat a la Bisbal. Un pacte, en clau local, diuen per donar estabilitat tot i que no descarten arribar a acords amb l'oposició especialment amb els temes més rellevants. Les tres formacions aposten pel canvi i en aquest sentit han anunciat un seguit de prioritats a treballar de cara els pròxims quatre anys.

Aposten per la creació d'una comissió de projecció de la ciutat per gestionar i afrontar temes com el nou geriàtric, la reindustrialització o el servei d'abastament d'aigua potable.

Els tres partits polítics plantegen un pla de xoc de neteja als carrers i espais públics, més presència policial, potenciar el caràcter comercial i més diàleg amb les entitats, associacions i col·lectius

En l'àmbit econòmic aposten per racionalitzar l'increment de la despesa dels darrers anys i no haver de recórrer a endeutament

Entre altres actuacions també plantegen la recollida de residus porta a porta, la transició energètica, dotar d'habitatges assequibles, impulsar encara més el Terracotta Museu tant en l'àmbit internacional com local i aconseguir una programació estable al Teatre Mundial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política