Albiach (CatECP) demana la derogació de la llei de costes

Palafrugell

Data: 31/01/2020

INTERVÉ: Jèssica Albiach, portaveu del grup parlamentari d'En Comú Podem

La presidenta del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem Jèssica Albiach ha visitat aquest divendres alguns dels desperfectes que el temporal Gloria ha causat a la Costa Brava. Des de Llafranc on la força del mar es va emportar part del passeig marítim Albiach ha alertat que amb el canvi climàtic aquests temporals poden ser més freqüents i tenir més impacte. Per això des d'en Comú Podem veuen la necessitat de derogar l'actual llei de Costes que diuen deixa desprotegit el litoral.

Albiach reclama més coordinació entre administracions i mesures valentes per part dels dirigents polítics. Els comuns diuen que cal escoltat a SOS Costa Brava per impulsar nous models turístics que es destinin a protegir el territori i no explotar-lo com fins ara s'ha fet.

Des del Parlament ha dit la portaveu d'En Comú Podem es treballarà perquè les ajudes econòmiques arriben als municipis conscients que molts viuen del turisme.

Jèssica Albiach ha visitat Palafrugell, Santa Cristina, Platja d'Aro i Sant Feliu acompanyada per la diputada gironina al Congrès Laura López.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política