Dolors Bassa encapçalarà la llista d'ERC per Girona

La torroellenca Dolors Bassa serà la cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya a les comarques de Girona. La consellera que es troba empresonda des de principis de novembre igual que altres membres del govern de la Generalitat ha estat escollida per liderar la formació republicana a Girona a les eleccions al Parlament del proper 21 de desembre.

Després que la seva candidatura fos aprovada per majoria per tots els congressos comarcals de la demarcació, el Consell Nacional d'ERC celebrat aquest cap de setmana ho ha ratificat. Darrere d'ella hi anirà el diputat al Parlament Roger Torrent i la diputada també al Parlament Anna Caula.

Una llista que els republicans defineixen com un clar reflex de la realitat del país amb grans dosis de transversalitat , generositat i pluralitat a la que el diputat Lluís Llach no s'hi ha volgut sumar al·legant que ell només hauria format part d'una llista unitària, tot i que veu en bons ulls que els tres partits independentistes es presentin per separat.

Dolors Bassa és l'actual consellera de treball, afers socials, i famílies de la Generalitat des del 2015. Prèviament la seva trajectòria professional havia estat lligada a l'ensenyament i va ser la secretària general d'UGT a les comarques de Girona i regidora del l'Ajuntament de Torroella el mandat passat.

 
  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política