ECP reivindica la lluita per preservar la Costa Brava i aposta per anar més enllà del PDU

Palafrugell

Data: 05/02/2021

Rosa Lluch visita Tamariu on proposa un pla de gestió de les platges, desclassificar sóls no urbanitzables i redactar un pla territorial per les Comarques Gironines


La candidata d'En Comú Podem a les Comarques Gironines, Rosa Lluch, ha fet campanya a Tamariu on ha volgut reivindicar el paper dels Comuns en la lluita per la preservació del Medi Ambient. La candidata lila, acompanyada de la plana major del partit a Palafrugell, s'ha posat a disposició de SOS Costa Brava i les entitats ecologistes per portar les seves reivindicacions al Parlament, com assegura han estat fent aquesta legislatura.

Els Comuns creuen que cal revertir les polítiques urbanístiques dels darrers anys que han degradat la Costa Brava i han indicat que els passos endavant que s'han aconseguit en la protecció del medi ha estat gràcies a la lluita ecologista del territori.

Llull ha afirmat que el Pla Director Urbanístic de la Costa Brava aprovat recentment ha estat un gran pas endavant però que encara queden llocs per preservar. Ha demanat repensar el model de urbanístic de la Costa Brava i fer-ho des del territori.

Des d'En Comú Podem proposen desclassificar sól urbanitzable, sobretot en aquells espais en els que el PDU ha quedat curt. També demanen redactar un pla de gestió global de les platges .

Rosa Lluch acompanyada del regidor dels Comuns a Palafrugell Alfons Rius i l'exalcalde Lluís Medir han visitat també l'inici del camí de ronda de Tamariu, un camí escapçat que comença a l'aigua.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política