Més de 700 persones assisteixen al concert per reclamar la llibertat de Dolors Bassa

Verges

Data: 05/01/2019

INTERVENEN: Ignasi Sabater, alcalde de Verges; Montse Bassa, germana de Dolors Bassa

Verges va omplir ahir el Pavelló Municipal amb més de 700 persones per reclamar la llibertat de l'exconsellera Dolors Bassa. Entre els assistents, a més de veïns del poble, de Torroella de Montgrí i d'arreu del Baix Empordà, també s'hi van acostar alcaldes de diferents municipis veïns, diputats com Anna Caula o Gemma Geis, la consellera de cultura, Laura Borràs, i part de la Comissió Puig de les Basses.

La jornada va començar amb uns parlaments per part de l'alcalde del municipi, Ignasi Sabater, i de Montse Bassa, germana de l'exconsellera, en el que va demanar que no es faci tard a l'hora de mobilitzar-se i va llegir una emotiva carta escrita per Dolors Bassa on es dirigia a tots els assistents d'aquest concert.

Els protagonistes a dalt de l'escenari van ser Borja Penalba, Mireia Vives, David Caño i David Fernández, amb el seu grup OVIDI 4. L'espectacle recorre diversos moments de la vida del cantautor Ovidi Montllor i Mengual i els enllaça amb l'actualitat amb el lema 'Cuidem-nos'. En els últims mesos aquest projecte musical ha donat suport als afectats per les causes judicials arran dels fets de l'1 d'octubre.
 
Tots els beneficis recaptats arran d'aquest concert aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política