Calonge i Sant Antoni posa a punt les zones verdes del municipi

Calonge i Sant Antoni posa a punt les zones verdes del municipi
Calonge i Sant Antoni

Data: 06/05/2020

La Unitat d'Espai Públic de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha intensificat els treballs de desbrossament, neteja i condicionament de diverses zones verdes i parcs del municipi. Malgrat la situació provocada per l'estat d'alarma i les mesures de confinament, els serveis municipals han programat les tasques a desenvolupar per torns i amb mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19 entre el personal municipal.

Durant les últimes setmanes hi ha hagut diversos casos de Covid-19 entre els treballadors de la Brigada Municipal, fet que ha provocat que per prevenció i prudència s'hagi hagut de confinar diversos empleats, primant la seguretat i protecció de les persones malgrat que això hagi provocat un alentiment de les actuacions en la via pública. Per altra banda, durant l'estat d'alarma s'han continuat amb les actuacions d'urgència seguint les mesures de seguretat necessàries per prevenir la propagació de la Covid-19 i alhora resoldre aquelles actuacions que afectaven a la seguretat en l'espai públic. Les actuacions en neteja i condicionament de zones verdes van començar a mitjans d'abril i la Unitat d'Espai Públic treballa amb una programació de feines que preveu que la tercera setmana de maig s'hagi actuat en totes les zones verdes dels nuclis de Calonge i Sant Antoni.

A dia d'avui ja s'ha actuat en la sega de les zones verdes del passeig Josep Mundet, el passeig de Torre Valentina, l'avinguda de Torre Valentina, les places d'Enric Morera, d'Otívar i del Corriol, els parcs de Juli Garreta i dels Garrofers, la zona verda dels carrers Gavina, Mascarell, Hotel d'Entitats i l'Esfera del Fòrum, i les dues rotondes de l'avinguda de la Unió.

En paral·lel a les actuacions de sega de les herbes de les zones verdes, en una primera fase també s'actuarà en la neteja d'escocells, i posteriorment es replantarà amb flors de temporada les diferents jardineres i parterres. L'objectiu és tenir les zones verdes i enjardinades del municipi a punt a mitjans de juny.

Pel que fa a les urbanitzacions, l'Ajuntament ha iniciat els tràmits per la contractació a través d'una empresa externa dels serveis de sega de les zones verdes. En aquest cas un dels objectius prioritaris és actuar en les zones verdes que estan en més mal estat per evitar el risc d'incendi o problemes de salubritat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política