La Bisbal suspèn fires, teatre, aplecs i concerts fins el 15 de juny

INTERVÉ: Enric Marquès, alcalde de la Bisbal d'Empordà

La Fira Indilletres, el Daró Folk, la programació de teatre al Mundial i la Diada de Sant Jordi són alguns dels actes que queden suspesos a la Bisbal d’Empordà. L’Ajuntament ha decidit suspendre les fires, representacions teatrals, aplecs i concerts que s'havien de celebrar a la ciutat fins al 15 de juny com a mesura per frenar la propagació del coronavirus.

Ara, l'Ajuntament i les entitats organitzadores estudiaran quines propostes es poden posposar, i celebrar quan s'acabi el confinament, i quines altres, per contra, s'han d'anul·lar per a l'any vinent.

La suspensió de tots els actes fins al 15 de juny es recull en un ban que ha emès l'alcalde, Enric Marquès i afecta a tots els actes i esdeveniments amb independència que el subjecte impulsor sigui públic o privat i que se celebressin en equipaments públics, privats o a la via pública de la Bisbal d'Empordà.

Aquesta mesura per frenar la covid-19, doncs, afecta activitats tan diverses com la programació al Teatre Mundial, la Diada de Sant Jordi, la Fira Artesana, les Nits del barri del Convent, la Nit dels Museus al Terracotta, el Daró Folk, la Fira Mercat al carrer del Primer de Maig, l'Aplec de la Sardana de la Bisbal o la fira Indilletres.

El consistori informa que, a mesura es vagi parlant amb els diferents àrees i entitats implicades en l'organització de cadascun, s'anirà detallant si els actes es posposen o bé, directament, s'anul·len fins al 2021.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política