Santa Cristina aprova la modificació de pressupostos

Intervé: Vito García, Ciutadans, Sònia Pujol, Guanyarem Santa Cristina, Jaume Quintana, Junt per Santa Cristina

El govern de Santa Cristina ha aprovat amb els vots de la coalició entre Esquerra Republicana i Junts per Santa Cristina els canvis que hi haurà als pressupostos d'aquest 2019. La modificació més important és la desaparició de la partida de 240.000 euros destinada a l'execució del pla de subministrament d'aigua potable i a la xarxa de sanejament a Solius. El regidor de Ciutadans, Vito Garcia, ha qüestionat el canvi. 

Una altra de les partides que pateix una davallada més important és la destinada a la nau polivalent, la zona esportiva i l'enderroc de la plaça de braus amb 100 mil euros menys, ja que només es procedirà a l'enderroc de la plaça. Pel que fa a noves inversions, la més significativa serà la de la millora de la Plaça Baldiri Reixach, amb un pressupost de 60.000 euros. 

L'oposició també ha criticat la reducció de la partida de la millora d'accés a Roca de Malvet de 50.000 a 25.000 euros i l'eliminació de la partida de 23.000 euros per ampliar el servei de la neteja viària, sorgida dels pressupostos participatius de la legislatura anterior. A més, un dels temes més controvertits ha estat la contractació prevista d'una persona per encarregar-se dels Recursos Humans sense que s'hagi celebrat un concurs per la plaça. El detonant ha estat el coneixement dels triennis de la persona que el govern té previst contractar. 

Jaume Quintana, Primer Tinent d'Alcalde i Portaveu del Govern, ha recalcat que hi ha una persona prevista per aquesta plaça però que el procés es farà amb totes les garanties necessàries per part de l'Administració. A més, ha justificat la davallada del pressupost destinat a les millores d'accés a Roca de Malvet. 

Vito Garcia ha criticat la pujada dels sous de l'equip de govern en 23.000 euros, mentre que Sònia Pujol, de Guanyarem Santa Cristina, ha relacionat aquest augment de la partida destinada a les retribucions dels càrrecs amb la modificació dels propis pressupostos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política