Soler perfila uns pressupostos amb més contractació exterior

El Govern preveu reimpulsar el projecte 'Smart City' i també impulsar la videovigilància a totes les urbanitzacions del municipi

El nou Govern de Calonge i Sant Antoni perfila uns Pressupostos del 2021 amb més despesa en contractació externa de feines i recuperació de projectes com el 'Smart City'. L'executiu de Jordi Soler prepara uns números que vol portar a aprovació a novembre i amb els quals, assegura, està treballant intensament.

Segons ha explicat el batlle, Jordi Soler, els pressupostos tindran la mateixa filosofia que els dels 2015,16,17,18 i 19, exercicis amb ell mateix com Alcalde. Com a cap de l'oposició es va queixar sovint de 'deixadesa' en la neteja i el microurbanisme de la vila. Aquest serà un dels punts importants del pressupost amb un augment de la contractació externa de feines. Es vol aconseguir agilitat per arranjar els problemes.

L'altre eix que va deixar entreveure l'Alcalde és la recuperació d'alguns projectes que havia liderat en el seu anterior mandat i un reforç de les polítiques en matèria de seguretat. Soler vol reimpulsar el projecte 'SmartCity' i la lluminària LED a tot el municipi i videovigilar totes les urbanitzacions.

Per fer possible aquestes inversions l'Alcalde exposa pros i contres. Com a contra l'estat financer de l'Ajuntament, que admet és més dolent del que s'esperaven. En canvi els anirà a favor l'eliminació de la llei de la despesa per la Covid que permetrà utilitzar els romanents.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política