Júlia Boada de Sumar-ECP comenta els projectes per al Baix Empordà

Júlia Boada, la cap de llista de Sumar i En Comú Podem al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona, a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, en la seva visita a Palafrugell, ha comentat els projectes i prioritats per a les comarques gironines i, concretament, al Baix Empordà i a la Costa Brava, tots ells basats en polítiques centrades en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la protecció del medi ambient.

Júlia Boada, la cap de llista de Sumar i En Comú Podem al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona, a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, ha visitat Palafrugell per tractar els projectes i prioritats, que tenen i volen defensar per a les comarques gironines i, especialment, al Baix Empordà i a la Costa Brava.

Entre ells destaquen la transició ecològica, lluitar contra la pobresa energètica fomentant els habitatges passius i sostenibles, la regulació dels apartaments turístics per aturar l'excessiva especulació que hi ha en el sector, facilitar l'accés a l'habitatge als joves i millorar els drets de les persones treballadores en el sector serveis.

Respecte a la transició ecològica i la preservació del medi ambient, Júlia Boada, ha comentat que tenen com a proposta crear una reserva marina que anés de Pals a Tossa de Mar, per tal de protegir les espècies marines, especialment la posidònia.

En conclusió, el projecte de Sumar i En Comú Podem, està centrat en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la protecció del medi ambient.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política