El Consell Comarcal explica el reptes i progressos de l'últim mandat

En el recull de projectes del mandat 2019-2023, el Consell Comarcal del Baix Empordà, en destaca alguns, com la remodelació del Pla de Serveis, per arribar a ajudar a més ajuntaments de la comarca amb millors garanties i condicions. Un altre ha estat el procés d'estabilització de la plantilla, que ha regularitzat 123 llocs de treball.

Es presenta la memòria de mandat 2019-2023 del Consell Comarcal del Baix Empordà, que es tracta d'un recull de tots els projectes desenvolupats al llarg d'aquests últims 4 anys.

Entre ells, s'hi troba la feina feta per a la transició energètica i la millora de la gestió dels residus; l'acompanyament a les persones amb dificultats socials, d'habitatge o sense feina; el suport a les empreses i els polígons industrials; l'impuls de la marca Empordà com a referent accessible, sostenible i de qualitat, el suport als discapacitats a través del Centre Tramuntana o l'educació 360 com a referent de valors en temps del migdia de menjador escolar.

En la memòria poden trobar-se també notícies relacionades amb els fenòmens que han marcat el mandat i l'han dificultat, però que alhora també l'han agilitzat, com el temporal Glòria, la Covid-19, la guerra d'Ucraïna o la pedregada de la Bisbal del passat agost.

Així, una de les conclusions que s'extreu de la presentació de la memòria de mandat 2019-2023 és l'estabilització, modernització i comunicació per a la millora i ampliació de serveis per al progrés de la ciutadania i ajuntaments del Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política