ERC de la Bisbal presenta un programa continuista i a vuit anys vista basat en cinc eixos

Intervé: Enric Màrquès, candidat d'ERC a la Bisbal 

El partit liderat per Enric Marquès va presentar aquest dimecres el seu programa de govern en un acte que va començar amb un record pels presos polítics i els exiliats. 

El projecte d'Esquerra a la Bisbal d'Empordà és continuista i passa per renovar l'alcaldia amb un programa de govern pensat a 8 anys vista i amb les persones com a eix central. 

Esquerra Republicana contempla accions en 5 grans àmbits: el social per millorar en joventut, igualtat o acció social , el promocional amb l'afany d'impulsar el comerç local o l'emprenedoria, l'urbanístic amb la vocació de fer un millor manteniment de la via pública o de sumar equipaments com un tanatori o un geriàtric, el mediambiental per implementar el porta a porta i l'estructural per modernitzar l'ajuntament. 

Enric Marquès, que agafa el relleu a l'actual alcalde Lluís Sais com a cap de llista pels republicans, s'ha companyat d'una llista transversal amb gent d'edats, professions i orígens diversos que comparteixen la vocació de fer ciutat i alhora desplegar república. 



Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política