Jordi Lloveras repeteix per Guíxols des del Carrer amb ganes de governar

INTERVÉ: Jordi Lloveras, candidat de Guíxols des del Carrer

Guíxols des del Carrer presenta de nou a Jordi Lloveras com a candidat a l'alcaldia de Sant Feliu. Lloveras repetix perquè diu que es veu amb ganes, perquè després de quatre anys d'oposició en tocarien quatre de govern i perquè creu que té un equip i un programa potents al darrere. 

La formació ganxona, on hi conflueixen Iniciativa, els comuns i Podem, creu que ha fet mola feina. En la darrera legislatura han presentat 72 mocions a l'Ajuntament i han fet més de 150 preguntes als plens municipals. Ara volen governar i per fer-ho presentaran un programa del que ja n'han avançat les cinc línies mestres: més participació ciutadana i transparència, dedicació a les persones perquè tothom pugui viure amb diginitat, dir-hi la seva respecte als projectes urbanístics impulsats per l'actual govern, impulsar els valors del republicanisme i desenvolupar una ciutat activa a nivell d'aspectes com ocupació o comerç. 

En l'acte de presentació del candidat, Guíxols des del Carrer va aprofitar per mirar d'acabar de polir una llista que no tenen tancada i que anuncien que serà el més transversal possible. 

Jordi Lloveras va estar acompanyat del banyolí Joan Luengo, candidat per Girona d'En Comú Podem - Guanyem el Canvi al Congrés dels Diputats, precisament en el dia que el CIS va augurar que la coalició d'esquerres podria no obtenir representació a la demarcació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política