L’atenció a les persones és l'eix principal de la candidatura de Pedro Torres

INTERVÉ: Pedro Torres, candidat a l'alcaldia de La Vall d'Aro en Comú

Pedro Torres es presenta per cinquè cop com a candidat a l'alcaldia de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, dins el partit de La Vall d’Aro En Comú, que ha presentat a l'alcaldable, la llista i part del programa electoral aquest divendres a l'Antic Casino de Castell d'Aro.

Torres ha presentat l'equip que l'acompanya com una candidatura de gent jove, compromesa i amb dedicació, que vol treballar pels tres nuclis del municipi.

Marta Caballero, experta en gestió pública i privada, és la número dos de la llista. La segueixen Victor Medina, Mirian Duran, Oscar Llandrich, Agata Marina, Angel Barreros, Ramona Huertas, Oliver González i Francisca Martínez. Torres afirma que és l'equip que han format el que l'ha motivat a tornar a encapçalar la candidatura.

Pel que fa al programa electoral, la candidatura té com a eix principal l’atenció a les persones i preservació del territori. Un dels projectes que forma part del programa electoral de La Vall d'Aro En Comú és la creació d'un estudi socioeconòmic de les families. Per altra banda també han posat sobre la taula l'intenció de construir una ciutat esportiva al voltant del Camp de Futbol de Castell d'Aro i també canviar la ubicació de l'actual consostori a l'entorn de la Masia Bas, dotant-lo de serveis necessaris com serveis socials, el registre municipal o l'arxiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política