La Bisbal d’Empordà aprova la incorporació de 715.500 euros per a noves inversions

La Bisbal d’Empordà aprova la incorporació de 715.500 euros per a noves inversions
La Bisbal d'Empordà

Data: 07/06/2024

L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà ha aprovat la incorporació de 715.500 euros per a noves inversions i actuacions prioritàries. Destaca la redacció del projecte d'un pavelló esportiu nou per un import de 150.000 euros.

Al ple del mes de maig de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà celebrat es va aprovar una modificació de crèdit que va suposar la incorporació de 717.500 euros. La quantia procedeix del romanent líquid de tresoreria per a finançar noves inversions i noves activitats de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Del conjunt de les inversions en destaquen les destinades a la redacció del projecte d'un pavelló esportiu nou per un import de 150.000 euros, així com 50.000 euros destinats a inversió en el Pavelló d'Esports per tal d'adaptar-lo a la nova categoria de la lliga LEB Plata, així com una quantia màxima de 50.000 euros de subvenció al club Bisbal Bàsquet, per tal d'ajudar a sufragar l'increment de pressupost que suposarà competir en la tercera categoria del bàsquet estatal.

D'altra banda, també es fa una gran aposta per realitzar obres d'inversió en diferents equipaments municipals diversos. Així, s'inverteix a l'Escola Bressol El Tren Petit, a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu, al Teatre Mundial, a la Biblioteca Lluïsa Duran, o als diversos parcs infantils de la ciutat.

També hi ha una nova incorporació de 150.000 euros que se sumen als 175.000 euros aportats el mes d'abril per suplementar les obres de les Escoles Velles. Des de l'Ajuntament han lamentat que amb la improvisació de l'anterior govern hi ha hagut un sobrecost del 20% del cost de les obres .

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política