Mònica Alcalà presenta el programa electoral d'ERC a Palafrugell

Palafrugell

Data: 20/05/2023

Mònica Alcalà, l'alcaldable d'Esquerra Republicana de Palafrugell, i el seu equip, han presentat el programa electoral per al municipi. Un programa molt complet on destaquen propostes com l'impuls del comerç local, la neteja, la seguretat, l'habitatge social, el transport públic municipal pels majors de 65 anys, la preservació de la costa i del patrimoni marítim i la creació d'un Centre Cultural a l'antic Escorxador, entre d'altres.

Mònica Alcalà, la cap de llista d'ERC de Palafrugell i el seu equip, han presentat el programa electoral per al municipi, basat en 10 propostes, entre les quals cal destacar l'impuls del comerç local, la neteja, la seguretat, l'habitatge social, el transport públic municipal pels majors de 65 anys, la preservació de la costa i del patrimoni marítim i la creació d'un Centre Cultural a l'antic Escorxador.

La formació d'ERC de Palafrugell també vol motivar la participació ciutadana als reptes del municipi i implantar eines i canals de comunicació i transparència entre l'Ajuntament i la població.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política