José Luis Villa, regidor de Castell-Platja d'Aro, abandona Ciutadans

El regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, José Luis Villa, s'ha donat de baixa de la formació  taronja. Sense explicar els detalls del per què, afirma que ho fa per motius personals que s'intueix que tenen un component ideològic,  però que seguirà mantenint l'acta de regidor i no la retornarà al partit. Ara Villa vol seguir fent oposició al consistori platjarenc perquè defensa que es deu als veïns que el van votar

Per la seva banda la delegació autonòmica d'acció institucional de Ciutadans ha confirmat que l'abandonament de Villa del grup municipal es deu a interessos personals, però se l'insta, per qüestions internes de compromís ètic, a deixar el seu lloc a l'Ajuntament.  

La baixa de Villa de Ciutadans arriba en un moment de fuita d'edils de la formació taronja a Catalunya. També se'n van Olga Puertas i Francisco Aguilar, regidors a Sant Boi de Llobregat i Esparreguera, respectivament. Mentrestant, al Baix Empordà C's manté quatre càrrecs electes: Joan Farré, a Palafrugell, Cristóbal Posadas, a Palamós, Pere Cuadros, a Torroella de Montrgí, i Vito García, a Santa Cristina d'Aro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política