Josep Ferrés: "Si jo soc alcalde, l'hotel a Aigua Xelida no es farà"

L'arquitecta i ecologista Josep Ferrés assegura que sí és escollit alcalde no permetrà que es construeixi l'hotel a Aigua Xelida. El cap de llista de Palafrugell En Comú Podem es va presentar al públic en un acte a l'auditori del Museu del Suro on van assistir unes 130 persones.

Com ja van anunciar en roda de premsa fa uns dies, l'arquitecta i ecologista Josep Ferrés serà el candidat a les eleccions municipals de Palafrugell En Comú Podem de cara a l'any que ve. Durant l'acte de presentació pública a l'auditori del Museu del Suro, va fer un repàs d'alguns dels projectes urbanístics aprovats al municipi i va apostar per una política d'habitatge social amb la rehabilitació d'infraestructures a Can Salgues. Pel que fa a la zona d'Aigua Xelida, on està previst la construcció de 150 habitatges i un hotel, Farrés va ser contudent i va assegurar que ell no ho permetria.

 

La nostra idea és desclassificar sòls urbanitzables al llarg de la costa i aconseguir sols ja edificats i en estat d'abandonament que estan en el nucli de Palafrugell per compensar la pressió urbanística que es desplaçarà cap a l'interior i donar suficient oferta d'habitatge de primera residència.

L'alcaldable de Palafrugell En Comú Podem va parlar també sobre mobilitat sostenible i la necessitat que platges com Calella, Llafranc o Tamariu estiguin connectades entre elles per un sistema de transport públic. També va recordar la necessitat de recuperar el Mercantil com a extensió de la biblioteca i establir, en definitiva, polítiques transversals.
 

També volem millorar l'accessibilitat al mar des de Palafrugell i viceversa amb un sistema de transport públic eficient amb autobusos més petits però molt més sovint i pensat sobretot per la temporada d'hivern.

Pel que fa a la llista, de moment l'estan configuren i han creat diversos grups de treball per escollir tots els candidats. Durant l'acte de presentació hi van assistir unes 130 persones i hi va participar Eugènia Pascual, coordinadora d'En Comú Podem a les comarques gironines, Marc Vidal, exdiputat parlamentari i regidor a Regencós, i Alfons Rius, portaveu de Palafrugell En Comú Podem a l'ajuntament del municipi.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política