Ciutadans presenta 5 esmenes del Baix Empordà als pressupostos de la Generalitat

Palamós

Data: 11/03/2020

Intervé: Jan Castel, diputat de Ciutadans al Parlament

El grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha presentat 1.200 esmenes al projecte de pressupostos de la Generalitat. D'aquestes 1.200, vuitanta han afectat municipis de la província de Girona i cinc la comarca del Baix Empordà

El partit taronja ha presentat dues esmenes a Palamós. La primera preveu habilitar un punt d'inspecció fitosanitària al Port de Palamós amb la intenció que la infraestructura pugui rebre un volum més alt de tones per així aconseguir un major retorn econòmic. La segona de les esmenes dedicades a Palamós vol promoure l'accessibilitat a les platges. 

A Palafrugell Ciutadans ha proposat dues esmenes més. Una per tirar endavant la creació del nou institut de Palafrugell i una altra per fundar un viver d'empreses. Per la seva part, a Santa Cristina Ciutadans vol promoure la creació d'un centre de dia

Tot i que Ciutadans ha proposat reconduir 900 milions, la seva idea és fer una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos. El diputat per Girona, Jan Castel, ha denunciat també el mal ús de les partides a la Conselleria d'Interior. 

Amb aquest conjunt d'esmenes Ciutadans presenta diverses propostes de forma segmentada en un moment electoral complicat per la formació taronja. En uns hipotètics comicis a Catalunya a finals d'any ja s'ha parlat de la possible unió amb el Partit Popular en un front comú, com ha passat al País Basc. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política