Roger Torrent i Carles Puigdemont participen a la lectura continuada de Josep Pla

Palafrugell

Data: 22/04/2018

El President del Parlament, Roger Torrent, i el President de la Generalitat cessat pel 155, Carles Puigdemont, han participat a la 15a Lectura Continuada de l'obra de Josep Pla al Teatre Municipal de Palafrugell. Els han acompanyat altres cares il·lustres com els també membres del Govern cessat a l'exili, Lluís Puig, Toni Comín i Meritxell Serret.

El President Torrent ha estat ovacionat en la seva arribada a Palafrugell i ha obert el matí de lectura. Abans ha dedicat unes paraules al significat de l'obra de Pla, al sentit de la Diada de Sant Jordi i, sense entrar de forma excessiva en qüestions polítiques, ha fet una crida a la llibertat en totes les seves vessants.

 Enguany aquest ja tradicional acte de celebració de la diada de Sant Jordi a Palafrugell s'ha avançat un dia i ha estat acompanyat de les il·lustracions de Lluís Bruguera. Els fragments escollits eren part de l'obra "Llibre de lectura, Recull de Jordi Pujol i Cofan". Més d'un centenar de persones han llegit publicament les paraules de Pla al llarg de quatre hores que han conclòs amb alguns dels membres del darrer Govern de la Generalitat com a lectors, amb Carles Puigdemont al capdavant, des de països com Alemanya o Bèlgica. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política