Ramon Moreno és el candidat del PSC a Torroella de Montgrí i l’Estartit

El PSC de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha presentat a Ramon Moreno com a candidat a l'alcaldia. Moreno encapçala la candidatura de coalició del PSC amb Més per l'Estartit i ha ressaltat aspectes com la desestacionalització turística i el compromís per construir una comissaria de policia local a Torroella. 

Ramon Moreno es presenta com a alcaldable del PSC a Torroella de Montgrí i l'Estartit. Ho fa com a candidat de la coalició PSC Torroella i l'Estartit i Més per l'Estartit. Aquestes seran les primeres eleccions en què els socialistes es presenten com a partit a les municipals i asseguren que fa més d'un any que treballen en el projecte. Expliquen que volen que el municipi avanci i que les polítiques actuals no funcionen.

En la seva presentació com a candidat, Moreno també ha parlat del seu compromís per construir una comissaria de la policia local a Torroella. El candidat socialista també ha fet referència a altres aspectes com la dinamització de la joventut i la desestacionalització el turisme, potenciant les activitats gastronòmiques o esportives.

Un altre aspecte a millorar per Moreno és la relació entre l'Ajuntament i l'EMD de l'Estartit. És per això que presenten la candidatura conjunta amb Més per l'Estartit.

De fet, l'actual president de l'EMD, Francesc Ferrer, serà el número dos a la llista dels socialistes per les municipals. Una llista que el candidat explica que ja tenen tancada de cara les eleccions del mes de maig.

Ramon Moreno és professional del sector de la restauració i va ser regidor de seguretat i ciutadania. A la presentació l'han acompanyat el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer, l'alcalde d'Ullà, Josep López, i el Primer secretari del PSC a la Federació de Comarques Gironines, Marc Lamuà, que ha destacat la importància que el PSC sigui present a Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política