Soler revalida candidatura i aspira a culminar projectes i iniciar-ne de nous

Intervé: Jordi Soler, Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Quinze anys d'Alcaldia i el projecte encara no s'ha esgotat. Jordi Soler revalida candidatura amb Junts per Catalunya i si Calonge i Sant Antoni ho vol també alcaldia.

Soler ha fet un acte amb la premsa al cor del poble, molt a prop del despatx que vol tornar a ocupar perquè té feina encara per fer. Situa quatre projectes clau: La construcció del nou CAP, la consolidació de les zones i marques esportives del poble, el projecte de 'Smart City' i el Centre d'Interpretació del Vi.

Per fer-bo possible el candidat a a la reelecció ha anticipat  que la llista de Junts per Calonge i Sant Antoni és una confluència transversal de persones que provenen d’ERC, de Demòcrates, de Compromís per Calonge, del PDECAT, La Crida i persones independents del municipi.

Soler ha tret pit amb la feina feta en aquests anys d'Alcaldia fent esment a la generació d'oportunitats laboral, l'aposta per elements com els passos de vianants intel·ligents o el posicionament del municipi com a destinació de turisme familiar. Ha recordat que Calonge i Sant Antoni viu una etapa d'estabilitat política que vol que continui, sense oblidar el compromís amb l'autodeterminació de Catalunya i el suport als líders polítics reprimits per l'Estat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política