Palamós presenta al·legacions sobre el Pla Director urbanístic

Palamós

Data: 17/06/2020

Intervenen: Lluís Puig, alcalde de Palamós, Roser Huete, portaveu de la CUP, i Josep Coll, portaveu del PSC

Després de l’aprovació del Pla Director de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona per protegir l’impacte dels usos urbanístics al litoral de la Costa Brava, el Ple de Palamós va aprovar la presentació de dues al·legacions referent als sols no sostenibles del litoral gironí.

La reclamació vol revisar el nombre de façanes dels edificis i el nombre de plantes d’aparcament que es poden fer. Segons la CUP i el PSC, però, aquesta demanda respon a interessos particulars i té a veure amb un projecte urbanístic en concret: el de l’antic hotel Bellafosca. Aquest projecte està en  mans d’una promotora privada que hi vol construir 43 apartaments en dos edificis.

La CUP va voler mostrar la seva postura totalment contrària a la construcció de nous edificis de gran alçada. Per la seva part, el PSC també va criticar que la mesura vol ajudar un particular en concret.Tot i les acusacions, el govern ha volgut deixar clara la seva intenció de presentar al·legacions genèriques.

En última instància, el ple va aprovar tres mocions més. Junts per Catalunya va presentar un punt per fer palès la condemna per l’assassinat de George Floyd, mentre que Ciutadans va aconseguir tirar endavant una proposta en favor de la conciliació familiar i laboral. Per la seva part, el trio de partits independentistes també va aprovar una moció en defensa de les administracions a l’hora de permetre la simbologia política en els espais públics.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política