JxCAT proposa una important reforma de la plaça Mossèn Baldiri i Reixach de Santa Cristina

INTERVÉ: Jaume Quintana, candidat a l'alcaldia de JxCAT a Santa Cristina d'Aro

La reforma de la plaça Mossèn Baldiri i Reixach de Santa Cristina d'Aro amb la rehabilitació de l'antic ajuntament és el gran projecte que presenta la candidatura Junts per Catalunya dins del seu programa. Volen convertir aquesta plaça en un punt de referència i trobada pels cristinencs, dinamitzant-la comercialment i posant-hi serveis com l'oficina de Turisme o la comissaria de la Policia Local.

La candidatura que lidera Jaume Quintana proposa també la creació d'una regidoria específica d'urbanitzacions per poder buscar la millor solució per cadascuna d'elles.

També volen dotar de més recursos i noves infraestructures les entitats esportives del municipi.

El programa de Junts per Catalunya a Santa Cristina d'Aro recull en 12 punts les accions més rellevants que volen desenvolupar en els propers 4 anys en matèria d'habitatge, educació, cultura, esport, comerç i turisme, gent gran, festes, seguretat i urbanisme.

Desencallar la revisió del Pla General, tornar a debatre amb els veïns quin model de biblioteca necessita el poble i insistir en el Departament d'Ensenyament que cal l'ampliació de l'escola són altres dels projectes que Quintana va explicar aquest dijous durant la presentació del programa electoral de Junts per Catalunya a Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política