Calonge i Sant Antoni aprova un pla de xoc de gairebé 1.800.000 euros

Calonge i Sant Antoni aprova un pla de xoc de gairebé 1.800.000 euros
Calonge i Sant Antoni

Data: 12/11/2020

El govern de Calonge i Sant Antoni aprova un pla de xoc de 1.798.000 euros per pal·liar els efectes econòmics i socials provocats per la pandèmia de la Covid19. 

El pla recull una quarantena de mesures per la reactivació econòmica i social. El document estructura els ajuts en tres eixos: l’àmbit de les persones i famílies, l’àmbit de l’activitat econòmica, cultural i turística, i l’àmbit de la salut i els protocols Covid19.

El primer àmbit d’actuació del pla de xoc s’adreça a les persones i famílies i contempla un import de 951.000€. En aquest àmbit es defineixen diverses actuacions que s’agrupen en 4 blocs:  Suport econòmic al pagament de despeses de lloguer i hipoteca, Suport econòmic pel pagament de despeses de menjar i subministraments, Suport d’ajuda a domicili als majors de 65 anys, Augment de les polítiques actives d’ocupació i formació, i Reduccions i bonificacions d’impostos, com la reducció general de la quota de IBI en un 1% per import de 110.000€.

Aquest segon eix del pla de xoc s’adreça a donar suport a comerços, pimes, autònoms i empreses, i les diferents mesures s’estructuren en accions per garantir i promocionar l’activitat econòmica, el foment de l’ocupació, l’emprenedoria i l’economia social, així com la reducció de la taxes com la d’ocupació de via publica.

Pel que fa a la salut, es confeccionaran els protocols per desenvolupar activitats d'oci, esportives o culturals, es crearà el perfil d'Agent de Salut per fer el seguiment d'aquests protocols i també s'impulsa la Taula de Salut Municipal integrada per professionals de la salut, tècnics municipals i responsables polítics per definir les accions i polítiques durant el període de pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política