Dolors Bassa carrega contra Llarena i considera que el procediment judicial "no és just"

Dolors Bassa carrega contra Llarena i considera que el procediment judicial
Torroella de Montgrí

Data: 18/04/2018

La Consellera d'Ocupació cessada pel 155, Dolors Bassa, ha comparegut aquest matí davant del jutge de l'Audiència Nacional Espanyola, Pablo Llarena, i li ha retret que el procediment judicial que afronta "no és just": Bassa s'afegeix així a les crítiques dels seus companys de govern empresonats que en les seves comparaixences per rebre el processament han carregat durament contra la justícia espanyola considerant-la parcial i políticament esbiaixada.

La torroellenca, empresonada a Alcalá Meco amb l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha comparegut durant un quart d'hora i ha assegurat que la violència l'1-0 va venir de mans de la Policia Nacional Espanyola i la Guàrdia Civil. També ha recordat al jutge que va deixar l'acte de diputada.

Bassa està processada per rebel·lió, un delicte que implica l'existència de violència i penat amb fins a 30 anys de presó. També se l'investiga per desobediència i malversació de fons públics. El jutge l'acusa d'haver pagat part del Referèndum des de la seva conselleria i d'haver posat locals a disposició de la votació.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política