Tots per Sant Feliu i PSC revaliden el pacte de govern

Tots per Sant Feliu i el Partit dels Socialistes de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols han revalidat el pacte de govern. Després de les converses mantingudes les últimes setmanes, les dues formacions polítiques han decidit donar continuïtat a l'acord de govern dels darrers quatre anys. El nou govern vol prioritzar la redacció d'un Pla d'Actuació Municipal.

Tots per Sant Feliu i el Partit dels Socialistes de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols han revalidat el pacte de govern. Serà la tercera vegada que les dues formacions polítiques compartiran govern tot i que la primera va ser juntament també amb ERC.

En un comunicat, els dos partits asseguren que volen seguir desplegant el projecte de ciutat comú en el que treballen des de fa anys. Ambdós partits coincideixen en la majoria d'accions programàtiques i realcen la bona gestió municipal i la bona entesa que han tingut fins ara.

El nou govern municipal es proposa redactar un Pla d'Actuació Municipal (PAM) que tingui l'habitatge, l'educació, l'envelliment actiu i la transformació sostenible de la ciutat com a línies de treball estratègiques.

També destaquen en avançar en la Ciutat cultural i creativa. Un altre repte pel nou govern és la voluntat de compartir i consensuar amb totes les forces i persones que vulguin les línies bàsiques de l'acció i la gestió públiques.

Tots per Sant Feliu liderat per Carles Motas va obtenir 10 regidor en les passades eleccions, les mateixes que les del 2019 . Per tant, necessitava un  edil més per aconseguir la majoria absoluta, ja que per població li corresponen 21 regidors i regidores . Així doncs, amb l'acord amb els socialistes la sobrepassen. El PSC va ser la quarta força més votada aquest 28 de maig amb dos regidors, un menys que el 2019. Amb aquest acord Carles Motas seguirà com a alcalde del municipi i Josep M. Muñoz com a primer tinent d'alcalde.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política