Pallí i Subirats (PDeCAT) no es presentaran a les Municipals

Palamós

Data: 20/09/2018

Intervenen:Jordi Pallí i Francesc Subirats, Regidors PDeCAT

Els regidors palamosins Jordi Pallí i Francesc Subirats han anunciat que a les futures eleccions municipals no formaran part de la llista que presenti el PDeCAT.

En el cas de Jordi Pallí, després d'haver estat 24 anys oferint els seus serveis a l'ajuntament de Palamós, havent estat regidor del govern, de l'oposició i alcalde, ha decidit que ha arribat l'hora de deixat enrere el món de la política per donar pas a noves cares i nous projectes, tot i que si s'arribes a realitzar una candidatura transversal de l'independentisme podria reconsiderar el fet de seguir.

El regidor ha explicat en la roda de premsa que gran part d'aquesta decisió ve donada arrel dels últims resultats electorals, en els que només van obtenir dos regidors. Tot i així s'ha mostrat molt satisfet del bon funcionament del govern amb el pacte amb Esquerra Republicana i agraeix molt la feina feta per part de l'alcalde Lluís Puig.

Per altra banda, Francesc Subirats ha conicidit amb Pallí, tan en que ha arribat el seu moment de deixar la política local, com en parlar meravelles sobre la gestió del govern amb ERC al llarg d'aquests quasi quatre anys. Pel que fa al balanç sobre la seva tasca com a regidor de Cultura i Patrimoni d'aquest govern, ha destacat la creació dels nous projectes culturals com el Festival amb So de Cobla i el Fem Dansa, entre d'altres.

Pallí, com a regidor d'Urbanisme i Obres, ha destacat la reforma de la vía, des dels carrers, a l'enllumenat i les tuberies, i ha deixat clar que tots els projectes que tenen entre mans s'acabaran abans de que es realitzin les eleccions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política