Platja d'Aro repensarà el model de l'avinguda un cop passi l'estiu

INTERVÉ: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

Valoracions generalment positives del tancament de l'avinguda central de Platja d'Aro al trànsit rodat durant totes les tardes i nits d'aquest estiu. Això sí, tot i que prop del 90% dels visitants aproven la mesura, hi ha molts matisos que faran que a mig termini aquesta decisió rebi algunes modificacions. 

Està agradant que es doni més espai als vianants i no s'aprecia manca d'aparcament, com a punts més forts. Les mirades de contrapunt al tall total de trànsit a partir de les cinc de la tarda, en canvi, provenen sobretot dels comerciants. Tant els de les galeries com els dels sectors nord de l'avinguda Cavall Bernat i els del sud de l'avinguda S'Agaró. 

Per tot això, enguany es parla d'una prova pilot i en estius o èpoques assenyalades futures una possibilitat podria ser eixamplar voreres i obrir i tancar el pas dels vehicles en funció de les necessitats de cada moment donat. 

L'Ajuntament s'ha posat el 15 de setembre com a data al calendari per asseure's amb tots els actors públics i privats implicats per tal de valorar l'estiu viscut i traçar un full de ruta pel futur de l'avinguda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política