Platja d'Aro aprova per unanimitat el pressupost per a l'exercici 2021

Castell-Platja d'Aro i S'Agaró aprova per unanimitat el pressupost per a l'exercici 2021. Un pressupost que s'ha vist afectat per la pandèmia, i que, especialment per aquest motiu, la oposició s'hi ha posicionat a favor i ha estès la mà al govern per fer front conjuntament a la situació.

En el capítol d'inversions, de 41 M euros, destaquen les millores d'accessibilitat en punts com el giratori dels vents o el camí de ronda, la remodelació de la plaça Sant Pol de S'Agaró, el projecte de millora de l'entorn de barbacoes situat a Castell d'Aro, les obres del nou aparcament d'autocaravanes, o la redacció de projectes com el d'especificació de les Avingudes S'Agaró i Cavall Bernat o de cobriment de la riera del carrer Grèbol. 

Pel que fa a les intervencions dels portaveus dels grups a l'oposició, el regidor adscrit José Luís Villa no va afegir cap comentari. 

Des del grup som van donar-hi suport, afegint que hi troben una falta d'inversió en voreres i en reparar averies, així com una inversió superior en àmbit de promoció econòmica i turisme. 

Des de Junts per Catalunya, Joan Giraut també va exposar el seu suport als pressupostos, plantejant però que es realitzin controls en les sessions informatives o juntes de portaveus per corregir qüestions que puguin sorgir durant l'exercici. 

El batlle platjarenc va agraïr en nom de tot l'equip de govern, el suport dels grups de l'oposició. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política