Les dones de Palamós es manifesten per reivindicar els seus drets

Jornada reivindicativa i festiva a Palamós per lluitar per una igualtat que les dones batallen cada dia, però que sovint està invisibilitzada. 

Una marea lila ha omplert aquest divendres 8 de març els carrers del centre de Palamós amb pancartes, llaços liles i crits combatius i entonant una versió del popular cant partisà antifeixista "Bella Ciao" que convida les dones a empoderar-se en defensa dels seus drets legítims i la seva llibertat. 

La manifestació s'ha anat eixamplant gràcies a les feministes que han convidat la gent a afegir-se a una moblització transversal que no hi entén d'edats, gèneres, orientació sexual, origen o classe social. 

La lectura del manifest del dia de la Dona ha estat l'acte central d'una jornada vaga feminista a Palamós coordinada pel Grup Feminista de Palamós i Calonge, que també ha inclòs la presentació d'un llibre sobre la menopausa, una representació teatral, un taller reivindicatiu de pancartes i vagines i un dinar de carmanyola. La jornada reivindicativa ha seguit a la gran manifestació feminista de Girona. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política