Compromís amb Torroella i L'Estartit presenta a Jordi Cordón com a cap de llista

INTERVÉ: Jordi Cordón, alcaldable de Compromís amb Torroella i L'Estartit

Jordi Cordón, l'exalcalde de Torroella de Montgrí i posteriorment cap de l'oposició, s'ha presentat com a cap de llista d'un nou grup sota el nom Compromís amb Torroella i l'Estartit per a les eleccions d'enguany, com ja havia anunciat mesos enrere.

Aquest nou partit arriba després de l'acord entre el PDeCAT i Junts per Torroella i l'Estartit de presentar-se sota les sigles Junts per Catalunya, una coalició que va deixar fora a Cordón.

A la presentació, que ha tingut lloc aquest divendres a la Casa Pastors de Torroella de Montgrí, Cordón aprofitava per presentar a la seva número 2, Paula Pigem, que també es presenta com a candidata per ser presidenta de l'EMD de l'Estartit.

Jordi Cordón va començar en el món de la política l'any 1999, quan es fa afiliar en una formació política per primera vegada i, posteriorment, l'any 2011, es va presentar per primer cop com a candidat a les eleccions municipals, que va guanyar, convertint-se així en l'alcalde del municipi. En l'última legislatura ha estat cap de l'oposició i actualment encara amb molta il·lusió aquest nou projecte i afirma que ja té la llista completa, que presentarà en el pròxim acte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política