Veïns indignats demanen a l'ajuntament que actuï contra els incompliments de Mas Marcó

Intervé: Jonathan Muela, portaveu dels veïns i candidat del Partit Popular a Santa Cristina 

Un grup de veïns indignats de Santa Cristina d'Aro demanen a l'ajuntament que retiri la llicència o prengui mesures contra l'empresa Produccions Orgàniques Empordà SL que regenta el local d'oci nocturn Mas Marcó per incompliment. 

Denuncien que fa mesos que no poden dormir per la contaminació acústica que genera aquest local, on asseguren que cada cap de setmana s'hi fan concerts durant tota la nit. Asseguren que també hi ha activitat a l'aire lliure, tal i com promociona la pròpia empresa al seu web, malgrat que no disposen de permís per fer-ho. 

Apunten a més que el canvi de propietaris del local ha generat un problema de convivència al carrer a l'entorn de Roca de Malvet, on s'hi fan els col·loquialment coneguts com a "botellons", els cotxes aparquen obstaculitzant el pas de vehicles, s'acumula brutícia al carrer que ningú recull i fins i tot asseguren que els clients de l'establiment marxen conduint sota els efectes de l'alcohol. 

Demanen a l'ajuntament que es suspengui la llicència a l'empresa fins que no presenti tota la documentació que se li va requerir fa mesos i que es facin els tràmits corresponents per assegurar que es compleix la normativa en aspectes com l'aforament màxim, els horaris d'obertura, els requisits acústics o les activitats que s'hi poden desenvolupar. 

Denuncien a més que la Policia Local ha adoptat una actitud passiva davant d'aquest conflicte sense aixecar actes davant de les queixes del veïnat i negant-se a fer un estudi d'impacte acústic.  

L'ajuntament per la seva banda ha assegurat que estava al cas de la situació, però que ha estat complicat contactar amb els propietaris i que en aquests moments encara no es disposa d'un enginyer municipal perquè prengui les mesures pertinents. S'ha compromès a estudiar una moció redactada pel Partit Popular per actuar davant d'aquest conflicte i portar-la a ple el proper 11 de març i a investigar paral·lalament les actuacions policials per esbrinar si s'ha comès alguna irregularitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política