Castell-Platja d'Aro i S'Agaró presenta els resultats dels pressupostos participatius

L'Ajuntament de Castell - Platja d'Aro i S'Agaró ha fet públics esl resultats dels pressupostos participatius els quals defineixen les sis propostes que s'inclouran en les inversions municipals del 2024, amb una valoració total de 205 mil euros. En l'edició d'enguany, hi ha participat 386 persones que han escollit entre 12 propostes en matèria d’inversions.

Així doncs, les opcions escollides són la millora de la Bassa del Dofí a Castell d’Aro (51.000 euros), la millora de l’aparcament de Parc d’Aro i els seus passos a Platja d’Aro (35.000 euros), instal·lació d’un rocòdrom interior al Palau d’Esports i Congressos (20.000 euros), ampliació del parc de Politur a Platja d’Aro (73.000 euros), col·locació de fanals a la zona verda Rosa dels Vents a S’Agaró (8.000 euros) i la millora del parc de socialització per a gossos de l’Av. París a Platja d’Aro (18.000 euros).

Alhora hi ha sis propostes més que no han estat prou votades per ser incloses en la partida global disponible. La votació va estar oberta fins diumenge passat 22 d’octubre i podien participar-hi tots els empadronats al municipi abans del 30 d’agost d’enguany i amb 14 anys complerts, i com a novetat també les persones titulars i cotitulars d’una segona residència; i escollir a un màxim de tres propostes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política