La taula d'Accessibilitat Turística acull a 3 noves associacions

Amb l’objectiu de tenir les entitats referents en discapacitat del nostre territori dins del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà perquè puguin col·laborar i aportar la seva experiència i coneixement, aquest matí s’ha signat un conveni amb les entitats de l’Associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà, Viu Autisme i l’Associació Lectura Fàcil.

L'Associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà, Viu Autisme i l'Associació Lectura Fàcil, signen un conveni per tal d'entrar a formar part a la Taula d'Accessibilitat Turística de la comarca, que aquesta és la seva tercera edició.

D'aquesta manera, les entitats referents en discapacitat del nostre territori poden col·laborar, aportar la seva experiència i consolidar el pla, que són  qui realment viuen el dia a dia amb les persones d'aquestes condicions.

La novetat d'enguany ha estat la integració d'entitats relacionades amb la discapacitat cognitiva. De fet, aquesta nova inclusió ajudarà als integrants de Viu Autisme i l'Associació Lectura Fàcil a gaudir millor del turisme del Baix Empordà.

En principi, l'ús de pictogrames i textos de lectura fàcil són els requisits mínims que hauran de complir les empreses i els serveis turístics del territori per tal de poder tenir el segell comarcal en discapacitat cognitiva.

Els pictogrames ajudaran a les persones que tenen Trets de l'Espectre Autista i també a persones amb discapacitat intel·lectual. La lectura fàcil és una eina que ajudarà a tothom, tant a persones amb discapacitat intel·lectual, nens, persones grans o persones nouvingudes, per exemple.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política