Junts per Begur-Esclanyà ERC presenta la seva candidatura

Begur

Data: 02/05/2023

Junts per Begur-Esclanyà ERC ha presentat la candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, en un acte celebrat al polivalent d'Esclanyà. L'actual regidor i president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro torna a encapçalar una llista que compta amb Pitu Mató de número 2 per defensar els interessos d'Esclanyà.

Junts per Begur-Esclanyà ERC ha presentat la candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. L'actual regidor i president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, tornarà a encapçalar la llista, acompanyat de Pitu Mató de número 2.

Es tracta d'una candidatura que combina membres amb experiència en la gestió i la il·lusió i la força de la joventut. Amb l'objectiu de garantir que Esclanyà tingui veu al consistori de Begur, de les 12 persones que conformen la llista, 5 viuen a Esclanyà, entre elles, el número 2.

El cap de llista, Joan Manel Loureiro, ha manifestat els objectius que tenen per al municipi, i ha posat èmfasi en el fet que per portar-los a terme s'ha de fer una bona gestió.

En conclusió, Junts per Begur-Esclanyà ERC, aposta per un equip amb força representació d'Esclanyà i portar una bona gestió per tirar endavant els projectes marcats.



Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política