Rosalia, Puigdemont i La Casa de Papel, els caganers més venuts

Rosalia, Puigdemont i La Casa de Papel, els caganers més venuts
Torroella de Montgrí

Data: 13/01/2020

El President torna a estar per segon any consecutiu entre els caganers més venuts

Què tenen en comú Rosalia, La Casa de Papel i Puigdemont? Doncs que són els tres caganers més venuts d'aquest passat Nadal, amb permís de l'indiscutible líder. El tradicional amb la barretina.

L'empresa de l'Estartit, Caganer.com, ha fet pública la llista de caganers més venuts d'aquestes festes.  Si aquesta figura escatològica representa l'interés mediàtic del públic podem afirmar que al costat de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, la sèria televisiva i el flamant Eurodiputat i President a l'exili també són ben famosos Donald Trump, Boris Johnson, Oriol Junqueras, Frida Khalo i Greta Thumberg.

Figures mediàtiques

Des de l'empresa asseguren que les vendes del caganer de Rosalia es van disparar coincidint amb el concert que va fer a Barcelona i Madrid al desembre i que Puigdemont ha estat la gran sorpresa. Atribueixen el seu èxit al fet que el seu nom va estar a l'ull de l'huracà mediàtic els dies que es van fer fires nadalenques com la de Santa Llúcia de Barcelona. El que sí estava previst és l'èxit de la Casa de Papel, una sèrie que ha reventat els audienciòmetres arreu del món.

El Caganer que també ha aprofitat la presència mediàtica a l'Estat Espanyol és el de l'activista sueca Greta Thumberg. El fet que fos a Madrid durant la cimera del clima segurament té a veure amb les seves vendes.

Més clàssics però també en el 'top-ten' de supervendes són els caganers del Pare Noël i del Tió. Completa el rànquing el del Superheroi Dead Pool.
Al costat d'aquestes figures enguany s'estrenaven a l'elenc de caganers els de Pablo Casado, Mr Bean, George Michael, la renovació de Leo Messi,  el d'Eden Hazard el de Harley Quinn i Wonder Woman.

Un catàleg de prop de 500 peces

Caganer.com, empresa de Torroella de la família Alós-Pla té el distintiu de Producte Artesà de Qualitat i utilitza fang de proximitat. El seu catàleg compta amb prop de 500 peces

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política