La CUP Sant Joan - Palamós enceta la campanya 'Ni una més'

Palamós

Data: 19/06/2018

Intervé: Joan Bohigas, regidor de la CUP 

La CUP de Sant Joan-Palamós s'ha sumat a la campanya "Ni una més" que ha iniciat el grup arreu del territori per denunciar l'empresonament de polítics i activistes i visibilitzar els exilis. Aquest dilluns es  van penjar pancartes, cartells i llaços grocs a l'avinguda Catalunya de Palamós per donar visibilitat al que qualifiquen d'un context sense precedents on la maquinària de l'estat s'ha activat per instrumentalitzar la justícia per tal d'acabar judicialment un conflicte polític.  

Des de l'assemblea local de la CUP reivindiquen la necessitat d'accions i campanyes d'aquest tipus per reivindicar el dret a la llibertat d'expressió a la via pública i protegir els símbols republicans i pro-independentistes dels atacs del que consideren persones i grups reduïts propers a l'extrema-dreta. En aquest sentit, esperen que no es tornin a repetir accions com les del passat 8 de març, en què es va destrossar amb nocturnitat una exposició de dones i en pro del feminisme impulsada per la CUP. 

L'encartellada fruit de la campanya "Ni una més" serà pública a Palamós fins el 31 de juliol i podria créixer amb aportacions espontànies de particulars i associacions de la vila que s'hi vulguin sumar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política