L'ajuntament de Palamós fa front comú perquè no se repeteixi l'incident de la biomassa

Palamós

Data: 14/12/2017

L'ajuntament de Palamós en bloc exigirà a Ports de la Generalitat un protocol de bones pràctiques sobre l'activitat del moll comercial per evitar que incidents com el del vessament de la biomassa es tornin a repetir. 

Govern i oposició faran front comú en aquesta reclamació entenent que aquest és un problema de poble i no de colors polítics. L'equip de govern està pendent d'una reunió amb els responsables de ports per analitzar una situació que afirmen que els preocupa i molt. Apunten que per la naturalesa urbana del port palamosí, convindria explorar-hi un altre tipus de mercaderies. 

La portaveu del principal partit a la oposició, Teresa Ferrés, va afirmar que el vessament de la biomassa era la crònica d'una mort anunciada perquè ja fa temps que les mercaderies no descarreguen de forma acurada. Va titlllar l'incident d'aquest dilluns de problema de salut pública que ha tacat a més a més, la bona imatge de Palamós. 

Per la seva banda la regidora no adscrita, Vanessa Mányik, va demanar a l'equip de govern que s'estudïi guardar la mercaderia a la pedrera i no a la intempèrie fins que els vaixells mercants vinguin a recollir-la. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política