Instal·len un banc de 9 metres de llargada a la plaça Murada de Palamós

Instal·len un banc de 9 metres de llargada a la plaça Murada de Palamós
Palamós

Data: 15/05/2020

L'Ajuntament de Palamós ha reprès les obres de reforma de la plaça Murada després que aquestes restessin paralitzades a conseqüència de l'estat d'alarma motivat per la COVID-19. Aquest projecte es va iniciar a finals del passat mes de gener i permet la rehabilitació i millora d'aquest espai
emblemàtic de municipi, que esdevé un privilegiat mirador a la platja i la badia, i principal accés al barri vell de Palamós.

L'original disseny d'aquest banc de 9 metres de llargada, el converteix en un element destacat per aquest espai emblemàtic del municipi, un privilegiat mirador a la platja i la badia que dona accés al barri vell de Palamós. El banc està elaborat amb fusta i ferro corten, i permet una doble funció, ja que es pot aprofitar per les seves dues bandes. El costat de mar permet seure amb comoditat per veure les vistes, mentre que el costat que dona a la plaça els usuaris s'hi poden recolzar a peu dret.

Les obres de reforma de la plaça es troben en la seva part final, i conclouran aquest mes amb la instal·lació de fanals d'il·luminació, de les jardineres i la ubicació del conjunt escultòric dedicat al pintor local Ezequiel Torroella.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política