La germana de Dolors Bassa relata les dures condicions de vida d'Alcalá Meco

La germana de Dolors Bassa relata les dures condicions de vida d'Alcalá Meco
Torroella de Montgrí

Data: 09/05/2018

Montserrat Bassa ha publicat una carta explicant les dures condicions de vida de la seva germana Dolors Bassa i Carme Forcadell a la presó d'Alcalá Meco. La missiva, titulada 'Tanqueu els ulls i imagineu-vos' descriu una cel·la de vuit metres quadrats amb una llitera de ferro, un banc d'obra, una cadira i un vàter sense tapa. Explica que la Consellera d'Ocupació i la Presidenta del Parlament cessades pel 155 hi estan tancades 16 hores al dia.

Bassa relata l'angoixa de sentir com una porta de ferro xerrica cada cop que tanquen les dues preses polítiques a la cel·la i com des de la finestreta s'hi visualitza una paret amb filferro.

La missiva relata les normes dures de la presó com les hores per agafar llibres a la biblioteca, el silenci imposat del menjador o com si acabes l'aigua o el paper higènic de la cel·la   n'has de comprar perquè no te'n donen.

També la duresa de veure familiars i amics a través d'un vidre només 40 minuts cada cap de setmana i parlar-los a través d'un intèrfon que no sona bé.

La missiva, escrita tota perquè els lectors i lectores imaginin les condicions de vida de les preses polítiques, acaba amb un emotiu "i t'adorms... t'adorms veient el Montgrí".
 


Carta de Montserrat Bassa publicada a Vilaweb

Notícies relacionades

Forcadell i Bassa es reafirmen en la defensa de la sobirania del Parlament (07-05-2018)
Dolors Bassa carrega contra Llarena i considera que el procediment judicial "no és just" (18-04-2018)
Dolors Bassa torna a la presó (23-03-2018)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política