La Policia Local de Santa Cristina recupera la festa patronal

INTERVÉ: Andrés Gil, cap de la Policia Local de Santa Cristina

La Policia Local de Santa Cristina d'Aro ha recuperat la festa patronal. Després de 8 anys de la darrera  festa de la policia cristinenca, aquest 2018 han decidit tornar a celebrar aquest acte festiu que més enllà dels reconeixements a agents i altres cossos de seguretat per les tasques realitzades, la jornada també serveix per fer balanç de la feina feta en els darrers mesos. 

En aquest cas i tenint en compte que des del 2010 no s'havia portat a terme, el cos policial ha volgut fer una mirada retrospectiva a aquest període posant sobre la taula com ha evolucionat el col·lectiu. El cap de la Policia Local ha destacat que si ha d'atribuir un adjectiu a la tasca que realitzen aquest és el de ser una cos efectiu. Lluny de grans actuacions, la policia cristinenca es defineix com una policia de proximitat on prima la prevenció en els diferents àmbits. En els darrers anys han estat abocats a aquest objectiu amb el que han aconseguit abordar la onada de lladres silenciosos i tot el relacionat amb la ocupació de vivendes.

Durant el seu discurs, Gil ha agraït la implicació de tots els que integren el cos i ha instat a l'equip de govern a augmentar la inversió que es fa al cos. Andrés Gil considera que té una plantilla molt efectiva però que en aquests moments està cada vegada més envellida, amb un 25% dels agents de més de 58 anys. És per això que mira el futur amb la intenció de consolidar la plantilla, avui formada per 16 agents, formar-la i augmentar els recursos per arribar a tot el municipi amb garanties.

A la festa hi han participat tots els cossos de seguretat i emergències, ajuntaments de l'entorn i bona part de la societat civil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política