Forcadell i Bassa es reafirmen en la defensa de la sobirania del Parlament

Forcadell i Bassa es reafirmen en la defensa de la sobirania del Parlament
Torroella de Montgrí

Data: 07/05/2018

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell; i l'exconsellera d'Ocupació, Dolors Bassa, ambdues cessades per l'article 155, es reafirmen en "la defensa del mandat popular del 27-S, de la sobirania del Parlament, de la llibertat ideològica, d’expressió i política". Ho han fet en una carta conjunta escrita des de la presó d'Alcalá Meco i publicada pel digital El Nacional.

Bassa i Forcadell relaten el dia a dia "monòton" de la presó i les "normes obsoletes i absurdes" que han de patir. Expliquen que enyoren la família, amics i amigues i el paisatge i fan esment a la recent celebració de Sant Jordi. Enmig de les "parets grises" de la presó asseguren que la seva "connexió amb la realitat" i "alenada d'aire fresc" són els centenars de cartes que reben cada dia i que els és impossible de contestar. Unes missives, recorden, que les ajuden a mantenir-se "fermes" i amb " coratge".

Fer fora el 155

Bassa i Forcadell, que aquesta setmana han de comparèixer davant del jutge Pablo Llarena, indiquen que davant del magistrat no deixaran mai de defensar les seves conviccions i lamenten que se'ls vulnera el dret a defensa. Qualifiquen la presó preventiva d'abús i agraixen el suport de la gent.

Les dues preses polítiques demanen a la gent que no s'oblidi dels seus companys i companyes empresonades i a l'exili i que es treballi "per fer fora el 155 i millorar la cohesió social" dels catalans i catalanes.
 


La carta sencera a El Nacional

Foto: El Nacional

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política