Calonge ofereix servei de taxi gratuït pels votants majors de 65 anys o amb discapacitat

Calonge ofereix servei de taxi gratuït pels votants majors de 65 anys o amb discapacitat
Calonge i Sant Antoni

Data: 09/02/2021

 L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni posarà a disposició dels majors de 65 anys i persones amb discapacitat un servei de taxi gratuït per les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar que les persones que tinguin dificultats de mobilitat puguin desplaçar-se fàcilment fins als col·legis electorals de Calonge i Sant Antoni.

Per poder demanar el servei de taxi les persones interessades han de contactar amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana, trucant abans del divendres 12 de febrer a les 13h. Quan sol·licitin el servei es reservarà una hora per anar al col·legi electoral. Les persones que demanin el desplaçament amb taxi hauran d’acreditar que són majors de 65 anys o que tenen una discapacitat reconeguda de més del 45%.

El dia de les eleccions també hauran de demanar el certificat de votació per acreditar que el desplaçament era per participar en la jornada electoral. 

A Calonge i Sant Antoni el 14 de febrer hi haurà dos col·legis electorals on votar: el pavelló d’esports de Calonge i el pavelló d’esports de Sant Antoni. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Elenafa 35 dies
Muy bien, para quienes necesiten un taxi en Calonge siempre cerca.


Més articles de Política