El regidor Calongí Alberto Mas nou Secretari General del PP Gironí

Palamós

Data: 17/12/2019

Intervenen: Daniel Serrano, Secretari General del PP Catalunya; Enric Millo, expresident del PP Gironí; Maria Àngels Olmedo, Presidenta del PP Gironí

L'exregidora de Figueres, Maria Àngels Omedo, i el regidor de Calonge i Sant Antoni Alberto Mas lideraran el PP Gironí amb l'objectiu de recuperar presència al territori després de la debacle de les darreres eleccions autonòmiques i municipals i davant la crisi oberta per la marxa d'Enric Millo com a Secretari d'Acció Exterior del a Junta d'Andalusia.

El PP Gironí va celebrar una reunió a Palamós per escollir la nova Junta Directiva després de la renúncia de Millo que  ha estat onze anys el màxim represenant dels populars gironins. Els conservadors han optat per un relleu ràpid i segur  en forma de Junta Gestora i sense celebrar cap Congrés davant la previsió d'un avançament electoral autonòmic.

Onze anys de Millo al capdavant del PP de Girona

La reunió dels populars, més llarga del prevista, va servir per acomiadar un Millo que va valorar el suport d'una militància que va qualificar de "valenta" en un moment molt complicat pel que va qualificar de "desafiament" dels que "volen trencar la democràcia i la llibertat".

També va agrair el suport i tracte de la premsa gironina.

Mas, una figura emergent del PP Gironí

Per afrontar aquests nous reptes el PP confia en Maria Àngels Olmedo de presidenta. La qui va ser regidora de Figueres i candidata al Congrés i Senat per Girona estarà acompanyada per una cara emergent del partit com és el calongí Alberto Mas de Secretari General.

Mas és un polític relativament nou al món popular, afiliat per fer front al procés independentista i ha anat pujant en l'escalofó conservador. Va aconseguir una de les tres úniques actes d'edil que els populars tenen a les Comarques Gironines i l'única al Baix Empordà i va ser cap de llista al Congrés per Girona en les passades eleccions incrementant el nombre de vots.

De 38 a 3 edils en 8 anys

Els Populars encaren el repte de recuperar posicions en una demarcació tradicionalment complicada pel partit i en un moment de pràctica irrellevància política. El 2011 tenien 38 regidors alguns a diversos equips de govern i representació al Congrés i Parlament i en canvi avui es troben en el moment més baix dels darrers anys amb només 3 regidors i sense escó ni al Parlament ni al Congrés de Diputats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política