Sant Feliu recorda l'1-O durant tot el cap de setmana

INTERVÉ: Núria Murlà, Plataforma 1-O Guíxols

Sant Feliu reviu l'esperit de l'1 d'octubre amb un cap de setmana intens. La Plataforma 1-O Guíxols va organitzar una sèrie d'actes per intentar recordar la dimensió del viscut aquells dies.

El programa va arrencar el divendres al vespre amb el visionat del documental "1-O"produït per Mediapro i la lectura de relats ganxons sobre com va viure la gent el referèndum. A la nit, després d'un sopar popular, es va fer una acampada al col·legi Gaziel com a homentage a  les persones que van passar la nit vigilant els col·legis electorals. 

El dissabte va estar marcat per una marxa que va recórrer tots els col·legis electorals en els que es va desenvoluàr la votació, els quals van ser identificats amb plaques commemoratives amb la inscripció "Aquí vam votar, aquí vam guanyar". Després es va llegir el manifest nacional i es va fer un vermut republicà. 

La darrera jornada, la de diumenge, va comptar amb un cicle de conferències i ponències sobre lluita antirepressiva i empoderament popular, culminada per aquesta sardana de germanor que exemplificava la unitat de les associacions i partits ganxons presents a la Plataforma 1-O Guíxols de cara a les accions executades però també les que estan per venir. 

La Plataforma 1-O Guíxols està integrada per les entitats independentistes Assemblea, Òmnium, CDR i Jovent Republicà i les formacions polítiques de Tots per Sant Feliu, Esquerra, Junts per Catalunya, CUP i Moviment d'Esquerres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política