El govern de Calonge i Sant Antoni defensa la seva gestió davant les acusacions de Botella

Calonge i Sant Antoni

Data: 22/04/2020

Davant les acusacions del representant de Republicans al ple de Calonge i Sant Antoni, el govern no ha volgut fer declaracions però ha llençat un comunicat de forma conjunta en que defensen la seva gestió. 

En aquest comunicat han manifestat que l'equip de govern ha hagut de fer front durant aquests mesos els estralls del temporal Glòria quan encara no s’havia recuperat dels dos temporals anteriors. I, en poc temps, a una pandèmia que ha canviat tot el que havien previst. Defensen que aquests esdeveniments els han obligat a fixar nous objectius. Per altra banda valoren positivament la feina feta durant aquests primers mesos.

Consideren imprescindible que Calonge i Sant Antoni continuï amb un govern d’esquerres, capaç de tirar endavant els reptes que se'ls estan posant a davant amb les persones com a prioritat.

També han volgut agrair la tasca que ha realitzat el regidor del grup Republicans durant el temps que ha estat formant part del govern i exposa que seguirà amb la mà estesa a tots grups del consistori per arribar a acords i fer avançar el municipi amb les actuacions que necessita.
 
NOTÍCIES RELACIONADES

Norbert Botella deixa el Govern de Calonge amb dures crítiques a ERC i Avancem (22-04-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política