L'Orgull LGTBI arriba al Baix Empordà

L'Orgull LGTBI arriba al Baix Empordà
L'orgull LGTBI també arriba al Baix Empordà. Diversos col·lectius feministes i de l'esquerra independentista han organitzat concentracions per comemmorar els 50 anys de la revolta de Stonewall, als Estats Units, que va significar un abans i un després en la lluita pel reconeixement i respecte de la diversitat sexual.

A les 20.00 s'han convocat concentracions davant dels ajuntaments de Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí, Calonge i La Bisbal on es llegirà un manifest sota el títol 'Orgull ser així'.

Poc abans, a les 18.00, a La Bisbal, es projectarà la pel·lícula Pride al local de la CUP al carrer de Santa Maria del Puig i després de la concentració hi haurà concerts a la plaça del davant.

Les institucions fan gestos simbòlics a favor del col·lectiu LGTBI

A nivell institucional diversos ajuntaments, com els de Palafrugell o Sant Feliu de Guíxols, han volgut també reivindicar la llibertat sexual. A la vila més poblada de la comarca s'ha pintat un banc amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí al carrer Pals i s'ha fet el mateix amb un pas de vianants davant la Biblioteca. A la ciutat ganxona l'arc de Sant Benet ha estat il·luminat amb la bandera que representa la lluita del col·lectiu. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política